Skylleflaske apotek

Intim Skylleflaske 220 ml 1 stk – Webapoteket

Intim Skylleflaske 220 ml 1 stk

Skylleflasken er specielt desginet til intim brug og kan benyttes lige efter fødslen og så længe der er behov. Oftest heler bristninger indenfor de første par …

Intim Skylleflaske 220 ml 1 stk. Skylleflasken er specielt desginet til intim brug og kan benyttes lige efter fødslen og så længe der er behov.

Køb Intim skylleflaske 220 ml 1 stk | Hos Apopro.dk

Lansinoh Skylleflaske giver en blid rensende strøm af vand, som gør det nemt og mere behageligt ved toiletbesøg efter fødslen eller ved menstruation.

Køb Intim skylleflaske 220 ml her. Skylleflasken er specielt desginet til intim brug og kan benyttes lige efter fødslen og så længe der er behov. Oftest ..

Intim Skylleflaske 220 ml 1 stk. | apotekeren.dk | Køb online nu!

Skylleflasken anvendes til at holde bristningerne rene, lindre hævelse og mindske svie og smerte. Intim skylleflasken kan anvendes efter toiletbesøg, da den …

Lansinoh Skylleflaske – Apoteket-online.dk

iNurse Intim Skylleflasken 1 stk. | Køb på DinApoteker.dk

iNurse Intim Skylleflasken er en hjælp til kvinder, der under fødslen er bristet i intimoiNurse Intim mrådet. – Bestil inden kl.

Skylleflaske til efter fødslen, hospitalstypen – Baby Instituttet

Skylleflaske til efter fødslen, hospitalstypen

De fleste brister mere eller mindre i forbindelse med fødslen. Og uanset størrelse af rifterne, så vil du altså være ret så øm forneden i de første dage efter fødslen. Og du vil opleve, at det svier, når du tisser – og det gør det ikke bedre at urinen ofte er lidt koncentreret de første dage efter fødslen :-(. I de dage er det altså guld værd at kunne fortynde urinen, når man skal lade vandet. Med Baby Instituttets skylleflaske kan du skylle dig, når du går på toilettet. Det kan både være mens du tisser, så det ikke svier så meget og efter toiletbesøg, så du holder sår eller rifter rene. På den måde mindsker du smerterne og såret heler hurtigere op. Hvis du fylder flasken med lunkent eller halvkoldt vand vil det oven i købet køle og dulme det ømme sted. Så efter vores vurdering er Baby Instituttets skylleflaske et “must have” i de første dage efter din fødsel.

skylleflasken – momkind

Ca. 80% af førstegangsfødende brister under fødslen. Skylleflaske lindrer smerter og sikrer god hygiejne ved toiletbesøg efter fødslen.

Skylleflaske (1 stk) – Jordemoderhuset

Personlig hygiejne efter fødslen – køb Intim-skylleflasken her!

Personlig hygiejne er yderst vigtigt, for at undgå smertefulde infektioner i underlivet efter fødslen. Skylleflasken sikrer smertefri og effektiv rensning.

Keywords: skylleflaske apotek, skylleflaske efter fødsel apotek