Bliv klædt godt på som cykelrytter

At blive klædt godt på som cykelrytter handler ikke kun om stil, men også om funktionalitet og komfort under din cykeltur. Det gælder altså om at vælge det rigtige udstyr, så du er klædt på til en behagelig og sikker cykeltur uanset, om det er en kort eller en lang træningstur. Her er nogle vigtige ting, du bør overveje.

Cykelhjelm

Som cykelrytter er det vigtigt at have en cykelhjelm for at beskytte dig mod skader i tilfælde af et uheld. Vælg en hjelm, der passer korrekt og opfylder sikkerhedsstandarderne.

Cykeltøj

Cykeltøj er designet til at være stramt og aerodynamisk for at reducere vindmodstand og forbedre ydeevnen. Vælg en cykeltrøje og et par cykelbukser, der er lavet af svedtransporterende materialer for at holde dig tør og komfortabel under din tur. Kig eventuelt på cykeltøj fra Pas Normal Studio.

Cykelsko

Brug cykelsko, der passer korrekt og giver en god støtte til dine fødder og ankler. 

Cykelhandsker

Cykelhandsker kan hjælpe dig med at absorbere stød og vibrationer fra vejen og forbedre dit greb om styret. Vælg et par, der passer godt og giver en tilstrækkelig polstring.

Solbriller

Beskyt dine øjne mod solens stråler, støv og insekter ved at bære et par solbriller med UV-beskyttelse. Vælg et par med et letvægtsstel og polariserede linser for en bedre synlighed.

Vandflaske og holder

Hydrering er vigtigt under cykelture, specielt hvis det er en varm dag, eller hvis du skal ud på en længere cykeltur. Medbring derfor en vandflaske, der kan sidde i en holder, som er monteret på dit cykelstel. På den måde har du nem adgang til væske, mens du cykler.